Ας σώσουμε τη Γη με την Τέχνη!

Η ανακύκλωση είναι σημαντική στο σημερινό κόσμο γι’ αυτό οφείλουμε να τον προστατέψουμε εάν θέλουμε οι μελλοντικές μας γενιές να ζουν σε αυτόν. Είναι καλό για το περιβάλλον και για τη νοοτροπία των μαθητών μας. Όταν σκέφτεστε την ανακύκλωση, πρέπει πραγματικά να σκεφτείτε την όλη ιδέα, μείωση, επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση.

Έχουμε χάσει την προσοχή μας σε αυτό το σημείο με τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε τη Γη και είναι καιρός να αλλάξουμε! Όχι μόνο ο τρόπος που κάνουμε τα πράγματα αλλά ο τρόπος που σκεφτόμαστε όπως πράττει η τέχνη. Στο Studio8 υποστηρίζουμε την ιδέα της τέχνης με ανακυκλώσιμα υλικά, η ανακύκλωση είναι καλή για το περιβάλλον και τα δημιουργικά έργα, με την έννοια ότι χρησιμοποιούμε παλιά και απόβλητα προϊόντα ως υλικά τέχνης τα οποία δεν χρησιμεύουν και στη συνέχεια τα μετατρέπουμε πίσω σε έργα τέχνης.

Χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα υλικά ή επαναχρησιμοποιούμενα αντικείμενα για να κάνουμε ελκυστικά κομμάτια σύγχρονης τέχνης και κυριολεκτικά να μετατρέπουμε τα καθημερινά σκουπίδια σε δημιουργικούς θησαυρούς.

Ως καλλιτέχνες δημιουργούμε installation arts και είναι δημιουργικό για το περιβάλλον, επειδή παίρνουμε απλά καθημερινά αντικείμενα και τα μετατρέπουμε σε πολύτιμα έργα τέχνης.

Η φύση σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, η κίνηση μπορεί να λάβει διάφορες μορφές ή κατευθύνσεις. Η Φύση ελέγχει και εξηγεί τις ενέργειες μιας συγκεκριμένης ουσίας. Μεταξύ των φυσικών ουσιών είναι τα φυτά και τα ζώα, αλλά και απλοί οργανισμοί, όπως τα στοιχεία.

Χρειαζόμαστε τη φύση για να κατανοήσουμε τη ζωή μας και πρέπει να την προστατέψουμε. Ξεκινήστε με την ανακύκλωση και την τέχνη στο Studio8!