Ελάτε να σχεδιάσουμε μόδα μαζι!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣOΥΜΕ ΜΟΔΑ ΜΑΖΙ!

Ελάτε να σχεδιάσουμε μόδα μαζί


Η μόδα ανήκει σ όλους μας.Αλλοι τη χαίρονται μπροστά από της βιτρίνες γνωστών οίκων μόδας και άλλη απλά είναι μόδα !!!!


Οι γνώσεις στη μόδα δεν είναι ευρύτερα γνωστές σ όλους…γιαυτο λοιπόν και εμείς εδώ στο studio 8 school of art & design η πρώτη σχολή στη Κύπρο που ανέδειξε τον κλάδο του ποιοτικού αποτελέσματος σπουδών δημιουργήσαμε τάσεις και τις προσφέρουμε σήμερα σε κάθε ενδιαφερόμενο/ή δίνοντας έτσι την ευκαιρία για σωστή γνώση στη εκπαίδευση μέσα από τα εγκεκριμένα ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρουμε .


Αυτά λοιπόν τα μικρά βασικά μυστικά θα προσπαθήσουμε να προβάλουμε παρακάτω,επιχειρώντας ενα «κέντρισμα» για όσους ενδιαφέρονται για το κόσμο της μοδας ή καλύτερα την τέχνη της μοδας.


Για χάρη των νεόφερμένων στο θαυμαστό κόσμο της μοδας θα προσπαθήσουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο κοντά στις έννοιες του σωστού σχεδιασμού με περισσότερη ανάλυση τεχνικού σχεδίου και πρακτικής.


Ολοκλήρωση κάθε μαθητή μας είναι η συμμετοχή του σ ένα απο τα μεγαλύτερα fashion show της χώρας μας που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στη Μαρίνα παλιού λιμανιού της Λεμεσού και διοργανώνεται εξολοκλήρου από την σχολή μας.


Μια παραγωγή με την σφραγίδα της studio 8 LTD και τη συμμετοχή τόσο μεγάλων οίκων μόδας όσο και γνωστών σχεδιαστών μοδας Κύπρου αλλά και εξωτερικού!!!

 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣOΥΜΕ
ΜΟΔΑ ΜΑΖΙ