Για χρόνια, στο ιδιωτικό ίδρυμα Studio8octo εξερευνούμε νέα και διαφορετικά μέσα και έμπνευση για την διδασκαλία χρησιμοποιώντας διαφορετικά υλικά. Αλλά, η έμπνευση δεν προέρχεται παντά από νέα ή ακριβά υλικά. Μερικές φορές τα έργα τέχνης μπορούν να γεννηθούν από αναπαραγόμενα υλικά ανακυκλώσης . Εδώ είναι το τελευταίο μας επιτυχημένο πρόγραμμα στο οποίο νέοι φοιτητές ταλέντου από το Ινστιτούτο μας και τους φίλους τους χρησιμοποίησαν ανακυκλωμένα υλικά για να φέρουν νέα δημιουργική ζωή σε ένα χώρο με instalations, έκθεση τέχνης, graffitis , εργαστήρια τέχνης και χειροτεχνίας. Ο φοιτητής ήταν από 4 ετών έως 18 ετών!

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές για τα εκπληκτικά έργα τέχνης για την έκθεση. Χρειάστηκε ένας μήνας για να δημιουργηθούν τα έργα τέχνης όλοι οι μαθητές, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά από το εργοστάσιο Greenpack Cyprus Ltd που φιλοξενεί ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Καλλής Ανδρέας. Χρησιμοποιώντας υλικά από το εργοστάσιο οπως πλαστικά καπάκια, ανακυκλωμένο χαρτί, πλαστικά μπουκάλια κλπ.  Τα εργαστήρια ανακύκλωσης τέχνης φιλοξένησαν τα παιδιά με δημιουργίες τέχνης και χειροτεχνίας που χρησιμοποιούν φυτά, γκράφιτι με το μήνυμα #savetheplanet #recycling. Οι γονείς βρισκνόταν επίσης εκεί ζωγραφίζοντας με τα παιδιά τους και φύτεψαν πολύχρωμα λουλούδια στις καταπληκτικές οικολογικές γλάστρες με πλαστικά μπουκάλια.

 

Το Ίδρυμα DANCING QUEEN ηταν έκει για τις δωρεές από τις πολύχρωμες γλάστρες και γεμάτη ελπίδα για τα άλλα παιδιά!

 

Συγχαρητήρια στους νικητές του διαγωνισμού τέχνης του έργου ανακύκλωσης. Ο Melaniya Mesroyan και η Demetriana Matsangou κέρδισαν την πρώτη θέση, ο σπουδαστής Αλέξανδρος Λαμπριανού κέρδισε τη δεύτερη θέση, η  σπουδαστρία Λάρισα Θωμαΐδη κέρδισε την τρίτη θέση. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την συμμετέχη τους στο έργο και στο περιβαλοντικό μηνnt the students and the parents οπως Studio8 would like to thanks all the participant of the event the students and the parents ύμα που δίνουν για την ανακύκλωση με τη χρήση της τέχνης.

 

Η ομάδα του Ιδιωτικού Ινστιτούτου του Studio8 θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση τους μαθητές και τους γονείς για την υποστήριξή σας.