Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για τους σπουδαστές να μάθουν για την ανακύκλωση, κάνοντας μια εκδρομή στη GreenPack Cyprus Ltd στη Λεμεσό;

Η εκδρομή στο GreenPack Κύπρου ήταν μια μεγάλη έμπνευση και τρόπος να διερευνηθεί η σημασία της ανακύκλωσης.Στην αρχή της ξέναγησης  ο κ. Ανδρέας Καλλής ο Διευθύνων Σύμβουλος της GreenPack Cyprus Ltd μας εξήγησε πώς λειτουργεί η ανακύκλωση στην Κύπρο, και πιο συγκεκριμένα αποδεικνύει τη χρήση ανακυκλωμένων πλαστικών, χαρτιού κλπ.

Όλοι οι μαθητές είχαν την εμπειρία να μάθουν  μαζί και να καταλάβουν γιατί η σωστή διάθεση των αποβλήτων μας είναι ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα και ότι όλοι μπορούν να κάνουν κάτι για να κάνουν τη διαφορά.

Το κέντρο GreenPack Cyprus παρέχει ένα περιβάλλον για τους μαθητές να επεκτείνουν τη μάθησή τους με μια σειρά δραστηριοτήτων. Μέχρι το τέλος της εκδρομής οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να πάρουν μερικά ανακυκλωμένα υλικά για να δημιουργήσουν ανακυκλωμένα έργα τέχνης.

Αυτά τα έργα τέχνης θα προβληθούν μέχρι τις 9 Νοεμβρίου το πρωί στις 9:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 π.μ. στην ανακυκλωμένη έκθεση μας, εμπνευσμένη από την GreenPack Κύπρου, για να δώσει το μήνυμά μας για #savetheplanet.

Είστε ευπρόσδεκτοι να μας επισκεφτείτε στην ανοιχτή ημέρα μας στις 9 Νοεμβρίου για να δώσετε το μήνυμά μας για #savetheplanet από το Private Institute Studio8.