ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ

Το σκηνογραφικό εργαστήρι του Studio 8 αποτελεί τη φυσική μετεξέλιξη της σκηνογραφικής δουλειάς της οικογένειας Μαυρογένη, πίσω στο μακρινό 1948.

Η μακρόχρονη συνεργασία μας με παγκύπριους και τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, θεατρικούς οργανισμούς, τοπικούς φορείς, δημοτικές και κοινοτικές αρχές, καθώς και εταιρείες και οργανισμούς, σε συνάρτηση με την πείρα, τον επαγγελματισμό και τη συνεχή επίβλεψη και εξυπηρέτηση που προσφέρει το τεχνικό μας τμήμα, μετά την ολοκλήρωση ενός σκηνικού (after sale service), μας έχουν καθιερώσει στο χώρο, ως μια από τις πρώτες και πιο αξιόπιστες σκηνογραφικές εταιρείες.

Τα τελευταία 20 χρόνια, σκηνικά δελτίων ειδήσεων, τηλεοπτικών εκπομπών και σειρών, αλλά και τρισδιάστατες διακοσμητικές κατασκευές, έχουν την υπογραφή του σκηνογραφικού εργαστηρίου του Studio 8, στη βάση υψηλών προδιαγραφών και προτύπων διασφάλισης της ποιότητας (ISO 9001).

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και η επαγγελματική μας ομάδα θα σας ετοιμάσει και θα σας παρουσιάσει, σε τρισδιάστατο σχέδιο, κάθε σκηνογραφική σας ανάγκη και πως αυτή μπορεί να υλοποιηθεί στο χώρο σας.

Studio 8 Scenography

Mavrogenis
– Since 1948 –

STUDIO8 LTD

LIMASSOL – CYPRUS

ISO 9001 Working With The International Quality Standard

GDPR 2016/679 Working With The European General Data Protection Regulation

Our Past, Present, and Future Philosophy is all About Turning Our Workshop into

An Innovative and Friendly Space that Unlocks the Creativity and Humanity In People.

TV SCENERY DESIGN

THEATRE SCENERY DESIGN

3D SCULPTURES / CARNIVAL DESIGN

INDOOR & OUTDOOR DECORATION

3D VISUALISATION DESIGN

ASK US ANYTHING

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ